53
INFODESK
EMAIL
Maandag-Vrijdag 9-17:00 053 8001 002
  HOME     ZangInstallaties     Speakers     Mixers     Microfoons     Versterkers         Kabels     Standaards     Zang Apparatuur  

Actieve Zanginstallatie Speakers Overzicht

Een overzicht van voordelige professionele actieve PA speakers voor zanginstallaties van klein tot groot, van goedkoop tot draagbaar en van goed tot zeer goed.

Voordeel actieve PA/Zang speakers

Het grote voordeel van actieve zang speakers is vooral dat de speaker onafhankelijk is van een versterker. Dit maakt het erg gemakkelijk om een systeem samen te stellen, uit te breiden, door te lussen, onderdelen van de zanginstallatie te vervangen en de speaker kan ook nog vaak als zang monitor gebruikt worden.Aansluiten Actieve Luidsprekers

Actieve luidsprekers is ook nog eens een stuk simpeler dan passieve speakers. Voor actieve luidsprekers zijn geen speciale speaker kabels nodig, maar kunnen gewoon aangesloten met een standaard XLR pro audio kabel bijvoorbeeld. Dit zijn dezelfde kabels als gebalanceerde XLR kabels, en bij de meeste muzikanten en sound engineers als de normale XLR microfoon kabels. Dus volop keuze in lengtes en prijzen!
Een bijkomend voordeel is dus dat de actieve speakers vaak ook gewoon doorgelust kunnen worden. Dit houdt in dat je met een gewone XLR kabel de speaker doorlust en zo gemakkelijk extra actieve PA speakers kunt aansluiten om zo je zanginstallatie te vergroten mocht je meer vermogen nodig hebben.
Professioneel advies van 53shop.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 Zang-Installatie.nl webshop van 53shop.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.