30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
ZangInstallatiesSpeakersMixersMicrofoonsVersterkersKabelsStandaardsZang Apparatuur

Actieve Zanginstallatie Speakers Overzicht

Een overzicht van voordelige professionele actieve PA speakers voor zanginstallaties van klein tot groot, van goedkoop tot draagbaar en van goed tot zeer goed.

Voordeel actieve PA/Zang speakers

Het grote voordeel van actieve zang speakers is vooral dat de speaker onafhankelijk is van een versterker. Dit maakt het erg gemakkelijk om een systeem samen te stellen, uit te breiden, door te lussen, onderdelen van de zanginstallatie te vervangen en de speaker kan ook nog vaak als zang monitor gebruikt worden.Aansluiten Actieve Luidsprekers

Actieve luidsprekers is ook nog eens een stuk simpeler dan passieve speakers. Voor actieve luidsprekers zijn geen speciale speaker kabels nodig, maar kunnen gewoon aangesloten met een standaard XLR pro audio kabel bijvoorbeeld. Dit zijn dezelfde kabels als gebalanceerde XLR kabels, en bij de meeste muzikanten en sound engineers als de normale XLR microfoon kabels. Dus volop keuze in lengtes en prijzen!
Een bijkomend voordeel is dus dat de actieve speakers vaak ook gewoon doorgelust kunnen worden. Dit houdt in dat je met een gewone XLR kabel de speaker doorlust en zo gemakkelijk extra actieve PA speakers kunt aansluiten om zo je zanginstallatie te vergroten mocht je meer vermogen nodig hebben.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 Zang-Installatie.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.