30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
ZangInstallatiesSpeakersMixersMicrofoonsVersterkersKabelsStandaardsZang Apparatuur

Voordelige Microfoons voor PA/Geluid/Zanginstallaties

Zang-Installatie.nl verkoopt vele voordelige en ook professionele microfoons voor PA, geluidsystemen en zanginstallaties van Samson, Phonic, sE Electronics, Shure, Audac, Behringer en andere pro audio merken.

Meest voordelige Pro Audio zangmicrofoon

De Samson Q7 dynamische zang/presentatie microfoon is de meest voordelige live zangmicrofoon in het pro audio assortiment met toch een professioneel geluid en ook stevige metalen professionele behuizing. Een stukje duurder is de Q8, maar dan heb je ook wel een hele professionele zang microfoon bij je zanginstallatie voor een zeer goede prijs. Er zijn weinige andere micrfoons met deze prijskwaliteit verhouding. Daarnaast zijn er nog de V3 en V7 van sE electronics. Dit zijn echt simpelweg de beste zangmicrofoons, zelfs vergeleken met veel duurdere microfoons.


Draadloze zangmicrofoons

Op het gebied van draadloze zangmicrofoons voor zangintallatie is er heel veel keuze. De Samson draadloze zangmicrofoons bieden een wel heel goede prijskwaliteitverhouding. Deze zijn al leverbaar vanaf 100 euro en de professionele modellen al vanaf 69 euro. Dus voor elke zanginstallatie kun je gemakkelijk en voordelig draadloze microfoons kopen zodat microfoonkabels niet meer in de weg liggen op het podium.


Condensator Overhead Microfoons


Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 Zang-Installatie.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.