30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
ZangInstallatiesSpeakersMixersMicrofoonsVersterkersKabelsStandaardsZang Apparatuur

Zangmicrofoon Kopen? Wat is de Beste? Zang-Installatie.nl Advies

Als je zingt of rapt en je wil optredens gaan doen. Of thuis met een zangmicrofoon gaan oefenen met een zang set of zang-installatie. Dan heb je natuurlijk een goede zangmicrofoon nodig. Wil je een Zangmicrofoon Kopen? Dan is er heel veel keuze, van heel echt heel goedkoop tot heel goed en ook duur natuurlijk. Maar wat is nu goed? En welke mics hebben een goede prijs/kwaliteit. Een microfoon van 20 euro is zeker niet veel slechter soms dan een microfoon van 300 euro. Soms zijn er gewoon hele goede, of zelfs de beste microfoons te vinden die gewoon niet alleen het beste in hun prijsklasse zijn. Maar ook nog gewoon eens het beste. Zang-Installatie zet de beste microfoons op een rijtje met ideeen, tips en advies. En natuurlijk met onze ruime ervaring ook nog eens de beste microfoons.

De duurste, de beste, de goedkoopste microfoons

Wat maakt nou een goede microfoon.

- plastic / metaal
- voice coils
- interne windscreen /geen distortion
- super cardioid - richtingsgevoelig
- handling noise

Als je een vergelijk en review zou maken op deze punten met ook nog een beetje aandacht voor prijs kwaliteit, het moet ook nog betaalbaar blijven, dan kom je zoals wij met onze jarenlange ervaring van onszelf en onze klanten op onderstaande zangmicrofoons uit.

De beste microfoons

De beste microfoons op dit moment zijn de v7 microfoons van sE Electronics. sE electronics is het topmerk voor studio en zangmicrofoons. Dit merk wil de beste microfoons ontwikkelen zonder dat ze 100 verschillende soorten willen maken. Maar wat ze maken moet de absolute top zijn. En dat is ze met de V7 gelukt. Deze microfoon is en heel betaalbaar, en gewoon de best zangmicrofoon die er voor live zang te gebruiken is. Smaken kunnen verschillen, maar deze microfoon meet zich met elke microfoon in elke prijs klasse voor live zang gebruik. Voor de hoge geluidskwaliteit van de V7, kijk eens op de product pagina van deze microfoon van een paar YouTube/geluids opnamen!
De V3 hebben ze als goedkopere versie ontwikkeld voor zowel iedereen die een iets goedkoper alternatief zoekt, maar ook als all-round live microfoon waar je van alles mee kunt versterken. Deze is iets goedkoper omdat deze iets minder richtingsgevoelig is. Maar dat is dus voor versterking niet per se minder goed.

Ook hele goede microfoons

Andere top kwaliteit microfoons die de kwalteit van sE benaderen maar wel net een stukje goedkoper zijn

Deze microfoons zijn als gewone zangmicrofoons te koop. Maar zeker voor live gebruik kan een draadloze microfoon heel fijn zijn en dan zijn deze microfoons de beste microfoons omdat deze ook als draadloze zangmicrofoons te koop zijn met een heel goed draadloos systeem. De Q7 microfoon is dan als CONCERT 99 professioneel draadloos zangmicrofoon te koop. En de Q8 is dan als de Synth 7 Mic Pro te kopen.


Daarnaast biedt samson nog andere metalen microfoons die echt voor het presentatie en live gebruik zijn die echt nog weer een stukje goedkoper zijn. De voice coils van deze microfoons zijn wat simpeler en goedkoper waardoor ze misschien iets minder detail hebben. Maar voor standaard live gebruik voor presentatie en zang waar de akoestiek in de zaal niet super is. De audio installatie ook niet heel goed is en er veel rumoer en geluid is ga je het verschil tussen de hele dure microfoons en deze veel goedkopere niet horen. Dus de kwaliteit van de microfoons is ruim voldoende voor situaties waar je ook geen hele dure zanginstallatie en PA systemen hebt.


Beste Studio Zangmicrofoons

Wil je zang thuis opnemen, of je eigen (home) studio beginnen? Dan zijn condensator studio microfoons de beste microfoon voor je zang. Deze zijn een stuk gevoeliger dan normale live zangmicrofoons die je vast kan houden zoals hierboven. Voorbeelden van de betere studio zangmicrofoons en pakketten met deze microfoons zijn bijvoorbeeld:


Deze sets bieden dus echt CD kwaliteit opnamen die je gewoon vanuit je eigen kamer/slaapkamer kan gaan maken! Maar dit zijn dus geen zangmicrofoons die je kunt vasthouden en waar je echt mee kan oefenen als live zang mic. Dus zoek je een microfoon die je vast kan houden dan kun je eventueel ook een V3 of V7 bij deze sets kopen. Of misschien beter kiezen voor een zanginstalltie/opname start set zoals deze.

Zangmicrfoon Opname en Live SetsDeze zang opname sets hebben ook een hele goede opname kwaliteit met usb aansluiting voor je Windows PC, Laptop of Mac. Maar zijn ook de basis van een (thuis) mini zang installatie, die tevens ook nog weer uit te breiden is. Deze microfoons kun je zowel met de hand vast houden en goed leren live zingen met de microfoon in je hand. Maar natuurlijk ook in de standaard zetten zodat je minder bewegingsgeluid (handling noise) van de microfoon hebt. Gecombineerd met actieve pa zanginstalltie speakers heb je ook dus een perfect live set die en betaalbaar is, flexibel is, een zeer goed geluid heeft en ook gemakkelijk uit te breiden is met meer vermogen en speakers wanneer je eventueel grotere optredens wil gaan doen.

Nog meer vragen? Email, app of bel gerust!
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 Zang-Installatie.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.