30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
id: - 0 -
ZangInstallatiesSpeakersMixersMicrofoonsVersterkersKabelsStandaardsZang Apparatuur

Samson XP Goedkope Kleine PA/Zanginstallaties

Samson XP PA geluidsystemen en zanginstallaties zijn goedkope en kleine audio systemen die voor tal van toepassingen gebruikt kunnen worden. Zowel voor presentaties, lezingen en toespraken, maar ook juist voor tal van muziek versterking zoals voor kleine akoestische bands, als zanginstallatie voor optredens of demo/oefen ruimte en wat al niet meer. De XP expedition serie PA audiosystemen zijn te koop in de XP150, XP308i en XP510i draagbare versies. Daarnaast zijn er ook nog eens hele mooie trolleykoffers leverbaar waardoor dit toch wel de meest draagbare zanginstallaties op de markt zijn die je ook zo de trein in mee neemt als het moet.

De kleinste in de serie is de XP150. Dit is een simpel en zeer compact systeem waardoor deze vooral als zanginstallatie geschikt is voor situaties waar je het (net) niet red zonder versterking en je zo met deze zanginstallatie meer dan voldoende extra vermogen hebt voor bijvoorbeeld zang versterking, misschien een akoestische gitaar, en bijvoorbeeld een keyboard of audio/mp3/CD speler wil aansluiten voor muziek.


Een maatje groter is de XP308i zangintallatie. Dit is een zeer volwaardige PA waar je gerust mee kunt gaan optreden. Naast een volwaardige mixer heeft deze zelfs een digitale effect processor om mooi wat galm op je stem te kunnen zetten. En natuurlijk een leuk aantal microfoons en andere audio apparatuur kunt aansluiten. Zeer geschikt voor kleine tot medium zalen.


De XP1000 is de grootste versie in de XP zanginstalltie serie van Samson. Met deze mini PA heb je een volwaardig PA-zanginstalltie. Redelijk wat ingangen, genoeg vermogen voor medium zalen. En deze is toch nog zeer compact en draagbaar. Mocht je het nog groter willen dan ga je bijvoorbeeld naar de AURO PA serie, en heb je niet meer een opvouwbaar compact systeem zoals de XP serie dat biedt.


Voor al deze systemen zijn de lichtgewicht LS2 standaards aan te raden. Als de speakers op ongeveer oorhoogste staan heb je het meest optimale geluid uit een zanginstalltie.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 Zang-Installatie.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.