30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
ZangInstallatiesSpeakersMixersMicrofoonsVersterkersKabelsStandaardsZang Apparatuur

Goedkopere Zang Intallaties | PA systemen

Goedkopere zang intallaties, PA audio en presentatie geluidsystemen van klein tot groot online kopen en gratis professioneel advies

Samson Expedition Zang/PA systemen

Met de Expedition serie heeft Samson de meest draagbare zanginstallatie op de markt gebracht. Met voor ieder een geschikt maat mixer of vermogen, afhankelijk van je wensen natuurlijk. Voor kleinere locaties zijn de XP150 en XP308i super compact met veel vermogen. En als je ook af en toe, of vaak een medium zanginstallatie hebt dan geeft de XP510i je veel aansluitmogelijkheden en behoorlijk wat vermogen. En natuurlijk zo weer in elkaar zetten en je kunt weer naar huis of naar het volgende optreden.

Kleine Zanginstallaties voor Thuis


PA-Audio-Pro Zang-installaties voor bands

Voor bandjes, trios, combos of theater gezelschappen zijn er de PA audio pro zanginstallatie systemen. Deze bieden behoorlijk wat vermogen, en zijn toch nog zeer draagbaar en gemakkelijk mee te nemen en op te zetten zonder ingewikkelde extra geluidsapparatuur.

De PA Auro Medium zang-installaties

De PA Auro zanginstallaties zijn basis zang/PA systemen die all round toepasbaar zijn en ook gemakkelijk uit te breiden zijn. Zowel qua vermogen, als de keuze van een mixer of andere geluidsapparatuur en natuurlijk is elk systeem meteen een stukje goedkoper dan de losse onderdelen.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 Zang-Installatie.nl website van XLmusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.