53
INFODESK
EMAIL
Maandag-Vrijdag 9-17:00 053 8001 002
  HOME     ZangInstallaties     Speakers     Mixers     Microfoons     Versterkers         Kabels     Standaards     Zang Apparatuur  

Samson PA-Audio-PRO-9 Professionele Zanginstallatie, Compleet

Samson Samson  Pa-audio-pro-9
2 JAAR GARANTIE
Officiele Merk Garantie
180 dagen Gratis Retour
Laagste Prijs Garantie
Uitgebreide 53shop.nl Service

Omschrijving

De Samson PA-Audio-PRO-9 zanginstallatie is een professioneel PA systeem. Deze zanginstallatie heeft een zeer complete mixer met 16 kanalen en effecten met 8 microfooningangen voor zangmicrofoon en andere microfoon versterking, actieve draagbare D415 Auro luidsprekers met heel veel vermogen.

Dit top model draagbaar PA systeem is ideaal voor bands, zangers, DJs en ook voor cafes en horeca waar vaak optredens worden gegeven. Dit geluidssysteem is zowel geschikt als vaste zanginstallatie voor bijvoorbeeld een oefenruimte, cafe, party centra, thuis studio, waar een goede zanginstalltie voor muzikanten en optredens noodzakelijke is. Maar is ook nog pirma te gebruiken als draagbaar mobiel geluidssysteem.

16 Kanaals PA Mixer

Het geluidssysteem wordt geleverd met een moderne 16 kanaals mixer met een 24 bit studio geluidskwaliteit effect processor met digitale galm. De zanginstalltie heeft hierdoor meer dan voldoende ingangen om zelfs een complete band te kunnen versterken. Standaard zijn er 8 microfoon ingangen, en nog 4 stereo ingangen voor bijvoorbeeld keyboards en externe apparatuur zoals draaitafels, audiospelers etc.

AURO D415 Draagbare Speakers

Het PA/zangsysteem wordt compleet geleved met 2 hoog vermogen draagbare PA luidsprekers. Deze hebben zelfs 15 inch luidsprekers waardoor ook het laag zelfs nog heel goed klinkt zonder direct een subwoofer nodig te hebben. De AURO D-415 kunnen gemakkelijk op de bijgeleverde speakerstandaards geplaatst worden en hebben ingebouwde handgrepen om gemakkelijk mee te kunnen nemen.

Als Zanginstallatie

Als zanginstallatie is dit dus een prima PA systeem om zowel in een cafe, een oefenruimte of waar dan ook flink wat microfoons en andere apparatuur te kunnen versterken. Gemakkelijk mee te nemen en ook nog eens zeer betaalbaard. De zangmixer kan ook ingebouwd worden op een 19 inch rack.

Reviews, Tests en Opmerkingen


Snel geleverd, goede service. - Job, Haarlem


Bedankt voor de zeer snelle en duidelijke telefonische hulp. Zeer tevreden - Jolien


Fijn om advies van echte experts te krijgen - mvr Hermans

review schrijven

Meer Interessante Producten

Professioneel advies van 53shop.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 Zang-Installatie.nl webshop van 53shop.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.